Saatchi & Saatchi

Torrance, CA

“Home at work” was the concept for the renovation of Saatchi & Saatchi’s Los Angeles office, intended to boost creative collaboration among the more than 500 employees.

LOCATION:
Torrance, CA

DOWNLOAD PDF

TAGS:

ShubinDonaldson incorporated elements of a home into the design through large gestures, such a grand staircase/meeting space, living and dining areas, and a “backyard” for casual gathering. Focusing great attention on the main floor — centrally located on the third level — ShubinDonaldson designed a communal hub to bring staff together in a variety of configurations. The advertising agency’s branded orange color was used throughout in furnishings and materials.

Project Information

Partners In Charge:
Russell Shubin, AIA, LEED AP
Robin Donaldson, AIA

Principals In Charge:
Mark Hershman

Contractor:
Sierra Pacific Constructors

Photographer:
Tom Bonner

Project Articles/Press